Be Your Own Kind of Beautiful & Perform in Style

 

 

Music Events

 

Juliette organiseert huis- en tuinconcerten. Dit Music Event is voor jong en oud ongeacht veel of weinig ervaring. Het meedoen aan deze events is laagdrempelig waar jij jouw zangkunsten ten gehore kan brengen aan familie, vrienden en genodigden. Het doel van dit event is dat ik je een podium bied waar jij solistisch of in groepsverband podiumervaring op kan doen in gezellige 'huissfeer' en akoestisch kan optreden of jammen met anderen onder begeleiding van professionele muzikanten! 


Zangles

Wil jij je zangkwaliteiten en performance verder ontwikkelen? Dan zijn de zanglessen van Juliette iets voor jou! 

Mijn lessen zijn afgestemd op wat jij kunt en wilt bereiken. Beschik je al over een aardige stem en zou je hier best meer mee willen doen of heb je binnenkort een auditie of optreden? Dan behandelen we tijdens de les stap voor stap alle facetten van het zingen. Tevens wordt in overleg steeds een lied gekozen dat aansluit bij jouw interesse en zangontwikkeling. 

In deze praktijkgerichte lessen met popmuziek (pop, rock, soul, gospel, musical, r&b) als uitgangspunt probeer ik in de lessen het allerbeste van jou naar boven te brengen op  gebied van ademsteun, stemfuncties, expressie, uitstraling, improvisatie, tekstbeleving en microfoontechniek. Hierbij is heel belangrijk dat je thuis oefent wat er doorgenomen is in de les. Onder begeleiding van instrumentale tracks houd ik me ook bezig hoe je een lied op verschillende manieren kan benaderen. Plezier om te zingen in een ontspannen sfeer is hierbij het uitgangspunt om meer uit je performance te halen! 

 

 

Wil je een afspraak maken of vrijblijvend informatie, neem gerust contact op per telefoon 06-41428179 of mail mij!